Meer weten over CleverKids?

Om je door ons platform te begeleiden, bieden we jou graag een gratis zoomsessie aan waarin we jou de verschillende mogelijkheden en functionaliteiten van CleverKids laten zien zodat jij CleverKids optimaal kan inzetten. Uiteraard bieden we je de kans om vragen te stellen. Schrijf je hieronder in voor één van de verschillende demo sessies.

 • CleverKids sessie buitengewoon onderwijs
  Google Meet
  20 apr. 14:00 – 15:00
  Google Meet
  Graag tonen we jou hoe je de verschillende mogelijkheden en functionaliteiten van CleverKids specifiek in het buitengewoon onderwijs in kan zetten. Inschrijven is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt!
 • CleverKids sessie logopedisten
  Google Meet
  21 apr. 11:00 – 12:00
  Google Meet
  Graag tonen we jou hoe je de verschillende mogelijkheden en functionaliteiten van CleverKids specifiek als logopedist kan zetten. Inschrijven is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt!
 • CleverKids sessie lager onderwijs
  Google Meet
  22 apr. 11:00 – 12:00
  Google Meet
  Graag tonen we jou hoe je de verschillende mogelijkheden en functionaliteiten van CleverKids specifiek in het lager onderwijs kan inzetten. Inschrijven is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt!

Oude demo sessie herbekijken

Kan je niet wachten op de interactieve demo sessies, maar wil je reeds één van de vorige sessies bekijken? Dat is mogelijk! Deel met ons je e-mailadres en naam en wij sturen je een link om één van de vorige demo sessies te herbekijken.

Eén tool, eindeloze mogelijkheden

 • YouTube
 • Facebook

Copyright © 2021 CleverKids